24-7 EVENT SUPPORT

Wij hebben C & D Security een jaar of 6 geleden voor het eerst gevraagd om de nachtbewaking te verzorgen voor een van onze grote evenementen. Dat is perfect verzorgd en sinds die tijd is C & D voor ons een vaste partij als wij nachtbeveiliging nodig hebben.

We krijgen steeds een vaste hondengeleider en dat is Louis. Louis is een zeer intelligent en gepassioneerd persoon en van het type ruwe bolster, blanke pit: Eerlijk als goud en recht door zee treedt hij overtredende bezoekers tegemoet waarbij zijn directe mondelinge benadering en kordate uitstraling en optreden meestal genoeg is om een ongewenste situatie op te lossen. En als dat uiteindelijk niet afdoende is, staat hij samen met zijn zeer professioneel getrainde honden zijn mannetje. Ook naar ons toe is er sprake van directe en duidelijke communicatie. Daarnaast ook nog eens service verlenend. Productieruimte en crewcatering was altijd opgeruimd en de koffie stond klaar als we 's-ochtends aankwamen.

Ook de andere hondengeleiders ingezet door C&D  die we hebben mogen leren kennen, zoals Caroline, waren prettig om mee te werken en hebben uitstekend werk geleverd.
C & D Security is dan ook een bedrijf dat we nog jaren hopen in te zetten.

Eric Bal

Directeur/eigenaar 24-7 Event Support Rotterdam

info@24-7eventsupport.nl

  Strandwal 2016


Afdrukken   E-mailadres


                         COPYRIGHT

C&D SECURITY - ND 2139

Promenade 130, 2711 AT,  Zoetermeer  

085-0607130


Alternatieve Website: WWW.CDSECURITY.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN
DISCLAIMER WEBSITE
PRIVACY POLICY